Geschreven door Roy Gerding op 17 maart 2020

De maatregelen die landelijk genomen zijn i.v.m. het beperken van het Corona-Covid-19 virus raken ook ons. Onze klanten  werken veel aan belangrijke infrastructurele voorzieningen en netwerken. Daarom willen wij hun zo goed als mogelijk blijven ondersteunen. Maar ook conformeren wij ons aan de richtlijnen van de overheid ter beperking van het virus. 

Wij willen de invulling van onze dienstverlening samen met onze klanten bepalen. Al onze collega’s zijn bereikbaar op hun mobiele nummers en hebben online tools voor thuiswerk en virtuele meetings, bijvoorbeeld via Teams. We raden iedereen aan om face-to-face meetings te vermijden en te vervangen door virtuele meetings. Ons magazijn blijft open, de lopende orders worden verwerkt en nieuwe orders zijn van harte welkom.  

Onze 24-uurs storingsdienst blijft in de lucht volgens het normale protocol en bij storingen zijn onze medewerkers in overleg bereid naar locatie te reizen en u te helpen. Wel vragen wij onze klanten hier met ons een goede balans in te vinden en samen te zorgen voor een veilige werkomgeving. Ook hulp op afstand m.b.v. de online werkomgeving behoort tot onze mogelijkheden. Heeft u vragen aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 088 0032900 en e-mail .

Corona-Covid-19 maatregelen bij Datawatt