Geschreven door Roy Gerding op 15 februari 2021

Datawatt werkt aan innovatieve en marktgerichte oplossingen en staat open voor kennismaking met technische vakmensen. Wij zijn recent overgenomen door de Ovarro Group, een dochteronderneming van Laurel Solutions. Deze overname biedt ons de mogelijkheid om verder te groeien en oplossingen te bieden over de hele wereld.

Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele, servicegerichte medewerkers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Wij zoeken teamspelers die werken aan innovatieve systemen die onze klanten verder helpen en vooruitgang blijven boeken. Daarom zijn we trots dat onze bestaande erkenning als leerbedrijf via het SBB is uitgebreid.

Energie, elektriciteit en drinkwater bereiken de eindgebruiker via een wijdvertakt en complex netwerk van distributiecentra en leidingen. Evenals de afvoer van rioolwater en polderwater. Het op afstand monitoren, bewaken en besturen van deze processen is van onschatbare waarde. In dit speelveld werken onze engineers en techneuten aan innovatie oplossingen.

Onze oplossingen bestaan uit hardware en software producten, aangevuld met onze kennis van het versturen van data, communicatieprotocollen en eventuele partnerproducten. Dit met onze professionele projectbegeleiding, service-, en supportorganisatie, maakt ons voor onze eindgebruikers en klanten een betrouwbare partner.

Datawatt heeft een jarenlange ervaring als SBB erkend leerbedrijf. De accredidaties waren er al op het gebied van ICT voor applicatie- en mediaontwikkelaar (25187) op niveau 4 en techniek en procesindustrie eerste monteur elektrotechnische systemen (25339) op niveau 3 en monteur elektrotechnische installaties (25333) op niveau 2 en technicus elektrotechnische systemen (25343) op niveau 4.

Recent is aan dit portfolio een extra opleiding toegevoegd namelijk technicus mechatronica systemen (25344) op niveau 4.

Heeft u belangstelling, en past u ons profiel? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in of neem tijdens kantooruren contact op met onze contactpersoon Roy Gerding.