Geschreven door Roy Gerding op 13 januari 2021

Datawatt is overgenomen door Ovarro, op haar beurt een dochteronderneming van Laurel Solutions. Een marktleider op het gebied van Remote Telemetry Units (RTU’s), dataloggers, lekdetectie oplossingen, scada systemen en intelligente analysesoftware.

 

 

 

“Het managementteam van Ovarro is verheugd Datawatt te verwelkomen in het Ovarro-team en is vastbesloten te investeren in de mensen, technologie en technische oplossingen van Datawatt. Om samen te groeien en een gecombineerd assortiment van producten en softwareoplossingen aan te bieden in de genoemde markten over de hele wereld ”, aldus David Frost, CEO van Ovarro.

Roy Gerding, General Manager van Datawatt, voegt toe: “De combinatie van Ovarro en Datawatt biedt ons de mogelijkheid om onze markten en klanten te blijven ondersteunen, terwijl we het financiële en menselijke kapitaal van de Ovarro-activiteiten kunnen gebruiken om onze marktpositie in de hele wereld te versterken.”

“Ovarro’s overname van Datawatt is een investeringsstrategie om zich verder te ontwikkelen als een toonaangevende speler in het bewaken en beheren van kritieke netwerken en processen op afstand, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit van het grootste belang zijn”, voegt Martin Carter, CEO Laurel Solutions toe.