Diensten

Om een ongestoorde werking te garanderen worden verschillende diensten geleverd. Datawatt gaat zelfs zo ver in haar dienstverlening dat een ongestoorde werking van de producten en systemen gedurende tien jaar wordt gegarandeerd.

Dat onze dienstverlening hoog is, blijkt niet alleen uit verschillende klanttevredenheidsonderzoeken, maar uit onze klantgerichte organisatie. Dat onze servicegraad hoog is, blijft niet onopgemerkt. Inkooporganisaties, DMU’s (decision making units) en inkoopafdelingen wegen het onderdeel service en support vaak mee in het aankoopbeleid. “Vanuit deze projecten en processen zien en ervaren wij regelmatig dat Datawatt op alle gebieden hoog scoort. Vaak voldoen wij aan alle hoge eisen en verwachtingen”, vertelt directeur Roy Gerding enthousiast, als naar de het service en support beleid wordt gevraagd.

dienstenDatawatt ontzorgt, adviseert en zorgt dat het proces optimaal verloopt

Voor bestaande klanten met een servicecontract is er een uitgebreide klantenservice. Hier worden garanties, storingen, onderhoudscontracten en reparaties verzorgd. Wij hebben veel expertise in het vakgebied. Onze diensten worden met deskundigheid en ervaring uitgevoerd en aangeboden.

Erasmus Energie Management en Controle Systeem (EMCS)

Hoogopgeleide specialisten

Onze projecten worden door een team van ervaren en deskundige engineers in nauwe samenwerking met de opdrachtgever uitgevoerd. Onze diensten hebben betrekking op de uitvoering, van ingangssignaal tot en met de meest ingewikkelde centrale applicatie. Wij spelen altijd flexibel en betrouwbaar in op de vraag van onze klanten zonder dat de continuïteit van het proces in gevaar komt.

Overzicht van onze diensten

Meer informatie

Meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Christian Siemons.

Contactformulier