Contracten

Op maat

Wij bieden niet alleen oplossingen op maat, ook onze contracten zijn maatwerk. Onze contracten bieden u de zekerheid van de juiste zorg. Passend bij uw situatie en organisatie.

Is uw organisatie in staat het eerstelijns onderhoud uit te voeren en volstaat een telefonisch consult of wilt u compleet worden ontzorgd?  U kunt zelf kiezen of uw organisatie al het onderhoud zelf uitvoert of dat belangrijke delen worden uitbesteed. In het eerste geval is een minimaal onderhoudscontract aan te bevelen. Het contract kan worden uitgebreid met ondersteuning op locatie of met het afspreken van responstijden.De gemaakte afspraken leggen wij vast in een contract. Zodat u verzekerd bent van de juiste zorg.

Wij bieden u diverse soorten contracten. Servicecontracten, online cloud services en 24/7 servicecontracten. Altijd op maat.

Wilt u ook de zekerheid van passende ondersteuning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een onderhoudscontract op maat.

Meer informatie?

Vult u onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of u kunt tijdens kantooruren contact opnemen met onze contactpersoon Henk Berkhof.


  • Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.