Cloud services

Datawatt biedt cloud services aan in de vorm van het webscada product Stream. Stream is een moderne HTML5 web applicatie, die realtime data van verschillende processen verzamelt en realtime aanstuurt. De applicatie wordt aangeboden als cloud dienst en is 24/7 beschikbaar.

Stream webscada

Met deze dienst bent u volledig vrij van zorgen voor het beheer van de software, de server en de communicatie van het centrale systeem. U betaalt flexibel per periode en u krijgt gegarandeerd alle afgesproken meetdata uit het proces in de afgesproken vorm.

De weergave van de informatie kan op diverse manieren;

  • Webscada
  • Google maps
  • Grafieken
  • Rapportages
  • Excel dowloads
  • etcetra

De cloud service Stream zorgt dat alle meetdata uit het proces real time online wordt aangeboden. Deze informatie is beschikbaar op PC, smartphone, tablet of IPad. Het enige dat u nodig bent is toegang tot internet via een willekeurige browser. U heeft geen specifieke software, add-ons of plug-ins nodig.

Beveiliging

Stream is optimaal beveiligd met een extra token voor authenticatie naast het gebruik van een username en een toegangscode.

Best practices

Alle netwerkbeheerders willen een efficiënt proces met een hoog rendement, weinig storingen en een optimale planning. Datawatt Stream heeft zich al bewezen in diverse netwerkprocessen. Bijvoorbeeld bij het Distributie Automatiseringsproject van Enexis voor een gedetailleerde energiemonitoring, een minimale energie uitval en detectie van onbalans en overload en sturing van de openbare verlichting. Maar ook bij processen in de watermarkt heeft de cloud service Stream als dienst zich al ruimschoots bewezen.

Ook interesse in cloud services? Vraag dan vrijblijvend een offerte of voor meer informatie

Vult u onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of u kunt tijdens kantooruren contact opnemen met ons contactpersoon Etienne Hilgen.


  • Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.