Service

Op maat

De gevolgen zijn groot als onze apparatuur niet doet wat het beloofd. Continuïteit en een ongestoorde werking van de producten en systemen is van levensbelang voor de processen van onze klanten. Daarom vindt Datawatt een goede service vanzelfsprekend. Want wat gebeurt er als er plotseling geen water meer uit de kraan komt? Wat zijn de gevolgen als wij een dag zonder elektriciteit moeten doorkomen? Datawatt helpt deze processen te optimaliseren en te bewaken. Een goede service hierbij is onontbeerlijk. Datawatt levert daarom diverse service diensten zoals consultancy, engineering en projectmanagement op maat.

Onze oplossingen helpen processen beter in te richten. Bijvoorbeeld door het tonen van data zodat meer inzicht in het proces wordt verkregen. Het proces kan hierdoor maatschappelijk verantwoord en duurzamer worden ingericht.

Onze medewerkers beschikken over veel kennis van de verschillende processen, technieken en markten. We praten hierbij over de energie-, water- en industriemarkt waarbinnen onze oplossingen worden ingezet. Onze service is dan ook gestoeld op onze kennis en ervaring in deze markten.

Onze service:

workshops Infoshops

Consultancy

Datawatt biedt consultancy op het gebied van technologie en automatisering binnen de betreffende marktgebieden. Gebaseerd op jarenlange ervaring en een uitgebreid kennisnetwerk. Op deze manier wordt met verstand van zaken en de benodigde proceskennis met de opdrachtgever gesproken.
Meer informatie over onze consultancy oplossingen


Engineering

Engineering

Datawatt biedt engineering van hardware en software aan op verschillende niveaus. Zoals het configureren en programmeren van onderstations, de engineering van hoofdposten tot aan complete projectengineering. Datawatt heeft een team met verschillende engineers beschikbaar allemaal met hun eigen specialisme.
Meer informatie over onze engineering oplossingen


project management

Projectmanagement

De realisatie van een project staat of valt met de deskundigheid van het projectteam. De projectmanagers van Datawatt hebben veel ervaring met de uitvoering van verschillende projecten. Datawatt biedt projectmanagement vanaf de aansturing van het project tot aan de beheersing van de kwaliteit en het toezicht op de veiligheid gedurende alle fases in het proces.
Meer informatie over projectmanagement


Wilt u ook service op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte of meer informatie

Vult u onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of u kunt tijdens kantooruren contact opnemen met ons contactpersoon Wietze Hoekstra.

Contactformulier