Consultancy

Wij bieden consultancy diensten op maat. Wij hebben veel kennis en expertise van de markt, producten en oplossingen. Deze ervaring is in zowel de energie-, watermarkt als industriemarkt. Hierdoor kunnen wij consultancy aanbieden in al deze markten op het gebied van technologie en automatisering en de bijbehorende omgeving. Dit varieert van het coachen van jonge professionele ingenieurs tot aan de complete implementatie van projecten.

 

Het gaat dan bijvoorbeeld om geavanceerde ICS systemen zoals scada, telemetrie, bewaking en automatisering. Onze expertise omvat het integrale karakter, maar ook de uitvoering in het veld. Uiteraard worden bij kritische bedrijfsprocessen altijd hoge eisen gesteld aan de functionaliteit en de betrouwbaarheid. Niet voor een enkel onderdeel, maar vooral de gehele keten van sensor toot aan de externe apparatuur, communicatie, field installatie en het host systeem.

Industrie en overheden profiteren van state of the art technologie en deskundig advies voor een optimale prestatie en het gebruik van de nieuwste apparatuur en systemen. Wij volgen moderne ontwikkelingen op de voet.

Wij bieden consultancy diensten aan die bijdragen aan de succesvolle realisatie van alle turnkey projecten.

Praktijkkennis

Het kennisnetwerk van Datawatt bestaat uit vele jaren van persoonlijke contacten met gespecialiseerde adviesbureaus, instellingen en bedrijven. Wij hebben toegang tot een breed netwerk van ingenieurs en onderzoekers in verschillende disciplines, maar met verkopers van gespecialiseerde apparatuur, software en systemen.

Voor complexe vraagstukken hebben wij specialisten tot onze beschikking, maar ook externe bedrijven en kennisinstellingen kunnen wij voor u inschakelen.

Kenmerken

Markten
Water-, energie- en de industriemarkt.
Technologie
Telemetrie, scada, data-acquisitie, automatisering, sensoren, meten, monitoren, datacommunicatie, protocollen, M2M, hostsystemen, schakelkasten, elektro-mechanische constructies.
Services
Functioneel ontwerp, standaardisatie, aanbesteden, technologie aanpassing, leverancier selectie, interim management, business development.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie?

Vult u onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of u kunt tijdens kantooruren contact opnemen met onze contactpersoon Consultancy.

  • Consultancy

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.