Consultancy

consultancyWij bieden consultancy diensten op maat. Binnen Datawatt is veel kennis en expertise aanwezig van producten en oplossingen voor projecten. Deze ervaring is opgebouwd in zowel de energie-, watermarkt als industriemarkt.

Hierdoor kunnen wij consultancy aanbieden op het gebied van technologie en automatisering in de verschillende markten en de bijbehorende omgeving. Dit varieert van het coachen van jonge professionele ingenieurs tot aan de complete implementatie van projecten.

Toepassing van geavanceerde ICS systemen zoals scada, telemetrie, bewaking en automatisering zijn complex. Niet alleen vanwege het integraal karakter, maar ook de uitvoering in het veld is meestal niet eenvoudig. Bovendien worden hoge eisen gesteld aan functionaliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen een enkel onderdeel, maar de gehele keten van het systeem; sensor, externe apparatuur, communicatie, field installatie tot aan het host systeem. Industrie en overheden kunnen profiteren als state of the art technologie wordt toegepast en wanneer deskundig advies wordt verstrekt over een optimale prestatie en het gebruik van nieuwe apparatuur en systemen.

Datawatt consultancy biedt diensten aan die bijdragen aan de succesvolle realisatie van onze projecten.

Praktijkkennis

Het kennisnetwerk van Datawatt bestaat uit vele jaren van persoonlijke contacten met gespecialiseerde adviesbureaus, instellingen en bedrijven. Datawatt Consulting heeft toegang tot een breed netwerk van ingenieurs, onderzoekers in verschillende disciplines en verkopers van gespecialiseerde apparatuur, software en systemen. Voor meer complexe vraagstukken zal Datawatt Consulting zijn eigen specialisten  betrekken, maar ook externe bedrijven en kennisinstellingen kunnen worden betrokken.

Kenmerken

Markten:
Water-, energie- en de industriemarkt.
Technologie:
Telemetrie, scada, data-acquisitie, automatisering, sensoren, meten, monitoren, datacommunicatie, protocollen, M2M, hostsystemen, schakelkasten, elektro-mechanische constructies.
Services:
Functioneel ontwerp, standaardisatie, aanbesteden, technologie aanpassing, leverancier selectie, interim management, business development.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie?

Vult u onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of u kunt tijdens kantooruren contact opnemen met onze contactpersoon Jan Wubs.


  • Vraag een vrijblijvende offerte aan