Projectmanagement

Wij leveren projectmanagement op maat bij al onze projecten. Dit varieert van de aansturing van de engineering tot aan de aansturing van het gehele project. Onze projectmanagers spelen ook een belangrijke rol bij de beheersing van de kwaliteit, de veiligheid en de duurzaamheid van het project en het proces.

projectmanagement

Gedurende alle fases kunnen wij u met raad en daad ter zijde staan. De realisatie van een project staat of valt met de inzet van deskundigheid van het projectmanagement en het projectteam. Onze medewerkers dragen graag hun steentje bij aan het slagen van uw project.

Wij bieden volledige gecertificeerde systemen op het gebied van veiligheid en milieu volgens de strenge VCA** eisen en werkt aan de hand van streng gecertificeerde ISO procedures.

Security

Het uitgangspunt in de uitvoering van onze projecten is “security by design”. Wij werken samen met de opdrachtgever aan beveiligingen op alle niveaus. Vanaf de meter tot aan het centrale systeem. Optimale security wordt niet bereikt met één oplossing of middel. Het is een samenspel van geïntegreerde technieken, toepassingen en samenwerking op alle niveaus. Bij uitstek iets waar onze projectleiders op kunnen sturen.

Op maat

Wij bieden projectmanagement op verschillende niveaus. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering of de volledige inbedrijfsstelling. Dit doen we graag voor al onze klanten. Wij beschikken over expertise in de water-, energie- en industriemarkt.

Onze projectmanagers hebben oog voor de kwaliteit, kosten, tijd en risico’s en kunnen hierdoor de opdrachtgever te allen tijde adviseren over de voortgang van het project en de beste oplossingen. Dit zorgt dat de opdrachtgever wordt ontzorgd. Dit doen wij in onze kennisgebieden van energie– en water- en industrieprojecten.

Wij leveren projectmanagement vanaf de initiatieffase tot aan de realisatie. Onze bekendheid met verschillende marktpartijen en kennis van de verschillende branches, zorgt ervoor dat wij op het juiste moment de juiste mensen bij het project kunnen betrekken.

Samenwerkingsvormen

Het sterke punt van ons projectmanagement is de kennis van het gehele proces, de markt en de datacommunicatie en protocollen. Wij werken ook vaak samen met adviesbureaus. Wij staan voor samenwerking en co-creatie van met alle stakeholders.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie?

Vult u onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of u kunt tijdens kantooruren contact opnemen met onze contactpersoon Wietze Hoekstra.


  • Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.