Markten

Ons totaalconcept

Energie, elektriciteit en drinkwater bereiken de eindgebruiker via een wijdvertakt en complex netwerk van verdeelcentra en leidingen. Evenals de afvoer van rioolwater en polderwater. Het op afstand monitoren, bewaken en besturen is van onschatbare waarde om het proces goed te laten verlopen, om het milieu te beschermen en om zuinig om te gaan met energie.

Dat dit veilig, betrouwbaar, flexibel en klantgericht moet, hoeven wij onze klanten niet meer uit te leggen. Onze kernwaarden zijn al meer dan veertig jaar verankerd in ons DNA. Wilt u ook een betrouwbare, flexibele en klantgerichte oplossing? Neem dan contact op met ons.

De verschillende marktgebieden

Energie

Energiemarkt

De uitdagingen in de energiemarkt liggen op het gebied van smart grids, duurzame energieopwekking en systemen om energiekosten te besparen. Daarom vertrouwen alle Nederlandse energiedistributiebedrijven al meer dan 40 jaar op onze expertise. Lees meer over de energiemarkt.

Watermanagement

Watermarkt

De infrastructuur voor het afvoeren van afvalwater, het schone drinkwater uit de kraan, de goede kwaliteit van ons oppervlaktewater en de monitoring van het grondwater wordt met onze betrouwbare systemen in goede banen geleid. Wij zijn al jaren een belangrijke partner in de watermarkt. Lees meer over de watermarkt.

Bewaking

Industriemarkt

Diverse infrastructurele netwerken ondersteunen en regelen het primaire proces. Informatie uit het proces zorgt ervoor dat data inzichtelijk en toepasbaar wordt. Of het nu gaat om het bewaken van leidingen, energiemanagement of het tegelijkertijd uitlezen van meerdere apparatuur of EVHI’s. Lees meer over de industriemarkt.

gerben en taqsem

Buitenlandse markt

Op basis van onze ervaring en expertise werken wij ook aan belangrijke projecten in het buitenland. Onze medewerkers hebben veel kennis in de betreffende marktgebieden en gaan complexe vraagstukken niet uit de weg. Lees meer over de buitenlandsemarkt.