Markten

Het Datawatt totaalconcept

Energie, elektriciteit en drinkwater bereiken de eindgebruiker via een wijdvertakt en complex netwerk van verdeelcentra en leidingen, net als de afvoer van rioolwater en polderwater. Het op afstand monitoren, bewaken en besturen is van onschatbare waarde om het proces goed te laten verlopen, om het milieu te beschermen en om zuinig om te gaan met energie.

De verschillende marktgebieden

Energie

Energiemarkt

De uitdagingen in de energiemarkt liggen op het gebied van smart grids, duurzame energieopwekking en systemen om energiekosten te besparen. Daarom vertrouwen alle Nederlandse energiedistributiebedrijven al meer dan 40 jaar op onze expertise.
Lees meer over de energiemarkt.

Watermanagement

Watermarkt

De infrastructuur voor het afvoeren van afvalwater, het schone drinkwater uit de kraan en de goede kwaliteit van ons oppervlaktewater en de monitoring van het grondwater wordt met betrouwbare systemen in goede banen geleid. Datawatt is al jaren een belangrijke partner in de watermarkt.
Lees meer over de watermarkt.

Bewaking

Industriemarkt

Diverse infrastructurele netwerken ondersteunen en regelen het primaire proces. Informatie uit het proces zorgt ervoor dat data inzichtelijk en toepasbaar wordt. Of het nu gaat om het bewaken van leidingen, energiemanagement of het tegelijkertijd uitlezen van meerdere apparatuur of EVHI’s.
Lees meer over de industriemarkt.

gerben en taqsem

Buitenlandse markt

Op basis van onze ervaring en expertise werkt Datawatt ook aan belangrijke projecten in het buitenland. Onze medewerkers hebben veel kennis in de betreffende marktgebieden en gaan complexe vraagstukken niet uit de weg.
Lees meer over de buitenlandse markt.