Buitenlandse markt

buitenland-energieSolid solutions!

Op basis van de ervaring en expertise werkt Datawatt ook aan belangrijke projecten in de buitenlandse markt. Onze medewerkers hebben veel ervaring met projecten in de watermarkt, energiemarkt en in de industriemarkt.

Onze oplossingen

In de watermarkt gaat het over watermanagement, distributie en energieneutraal. Bijvoorbeeld het monitoren van oppervlakte- en grondwaterstromen en het beheren, beheersen en benutten van waterstromen voor de samenleving. Datawatt kan op basis van deze expertise ook deze processen in de buitenlandse markt optimaliseren.

In de energiemarkt gaat het over projecten voor distributie, sturing, automatisering, smart grids en natuurlijk ook over energiemanagement. Zeker het slimmer maken van de netwerken is een belangrijke internationale ontwikkeling waarin Datawatt haar kennis van deze materie graag inzet voor het slimmer maken van de smart grids in de buitenlandse markt.

In de industriemarkt heeft Datawatt veel expertise bij het optimaliseren van het productieproces. We hebben het hier bijvoorbeeld over internationale oliepijpleidingen maar ook over managementsystemen. Ook onze ervaring met deze belangrijke ondersteunende processen zetten wij graag onze expertise in voor buitenlandse processen.

Kennis en ervaring

Datawatt wil graag graag haar kennis en expertise delen met de buitenlandse markt. Onze medewerkers hebben veel kennis in de betreffende marktgebieden en gaan complexe vraagstukken niet uit de weg. Bovendien zijn de Datawatt systemen flexibel ontworpen, beschikken zij over een eenvoudige bediening en zijn de producten vooral betrouwbaar. Uit ervaring weten wij dat onze producten zelfs onder de meest zware omstandigheden zoals warme of koude klimaten jarenlang probleemloos werken.

Alle documentatie en handleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands en het Engels. In overleg is ook documentatie in andere talen beschikbaar. Alle medewerkers beheersen zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift en kunnen in het vakgebied zeker ook in het buitenland prima uit de voeten.

Datawatt als partner voor de buitenlandse markt

Datawatt heeft al diverse projecten uitgevoerd, niet alleen in Nederland, maar ook op Curaçao, Aruba, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Turkije, Zuid-Afrika, Midden-Oosten, Ghana, Maleisië en Bangladesh. Samen met lokale partners over de hele wereld bouwt en onderhoudt Datawatt Turn-key systemen inclusief software ontwikkeling, consultancy en projectmanagement. Ook alle diensten zoals service en support zijn beschikbaar in het buitenland.

Partnerbeleid

Het partnerbeleid van Datawatt is gericht op het versterken van ons productassortiment en strategische allianties om compleet in de markt te kunnen aanbieden. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe partners in het buitenland.

 

Meer informatie

U kunt hiervoor contact opnemen met Roy Gerding.

 

De oplossingen in de buitenlandse markt bestaan uit;

Watermanagement

Datawatt heeft niet alleen in Nederland veel ervaring in het gebied van watermanagement, maar zeker ook internationaal. Zowel in Bangladesh als op de bovenwindse eilanden heeft Datawatt systemen geleverd voor het afvalwater- en oppervlaktebeheer. Lees meer>

Distributie

Drinkwater

Distributie van drinkwater is een essentieel onderdeel van drinkwatervoorziening. Met onze technische en scada managementsystemen helpen wij graag waterbedrijven in het buitenland de bedrijfsprocessen op een duurzame manier te verbeteren. Lees meer>

cloud-content2

Energie

In de wereld van energie heeft Datawatt ruimschoots haar sporen verdiend. niet alleen het slimmer maken van de netwerken is een unieke kerncompetentie van Datawatt. De focus is het slimmer maken van processen en netwerken. Datawatt heeft zich al in veel projecten bewezen in deze markt, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Lees meer>