Real Time Control (RTC)

Real-Time Control (RTC)

RTC houd in dat er een continue communicatieverbinding is. Hierdoor kan direct worden ingegrepen in het proces. Bij RTC communicatie is het communicatiemedium erg belangrijk. Datawatt gebruikt hiervoor de internationale Europese communicatieprotocollen, de IEC60870-5-101/4 variant. Dit is een open communicatieprotocol. Onze zelf ontwikkelde dataloggers en onderstations zijn voorzien van dit protocol waardoor er een optimale werking ontstaat tussen de centrale applicatie en de telemetrie-onderstations in het veld.

Stream webscada

Datawatt biedt cloud services aan in de vorm van het webscada product Stream. Stream is een moderne HTML5 web applicatie, die realtime data van verschillende processen verzamelt en realtime aanstuurt. De applicatie wordt aangeboden als cloud dienst en is 24/7 beschikbaar en daarom bijzonder geschikt bij RTC-projecten.

24/7 controle

Bij RTC is er 24/7 controle over uw proces. Als het proces dreigt te stagneren kan snel worden ingegrepen. Wij weten dat de gevolgen bij uitval of te late signalering bij deze processen erg groot zijn. Daarom leveren wij betrouwbare en gevalideerde data. Zodat uw organisatie altijd betrouwbaar levert. Pas als op het oog gewone zaken plotseling wegvallen blijkt de eigenlijke waarde.

Real Time Control (RTC)

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Henk Berkhof.

of vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier