Oplossingen

De unieke combinatie van onze eigen ontwikkelde hardware en software oplossingen. Gecombineerd met know how en partnerproducten, maakt dat u bij ons terecht kunt voor de afhandeling van uw gehele project.

Betrouwbaar | Innovatief | Klantgericht 

Sinds 1977 ontwikkelen en leveren wij producten en systemen voor telemetrie, data-acquisitie, scada, automation en managementinformatie.

Onze oplossingen worden ingezet voor projecten in de water-, energie en industriemarkt. Bijvoorbeeld bij projecten voor netbewaking en -automatisering, energiemanagement, data-acquisitie, comptabele metingen of voor automatisering, monitoring, alarmering en datalogging van een proces of infrastructureel netwerk.

Onze hardware- en software engineers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en alle moderne eisen voor secure M2M oplossingen.

Security

Het uitgangspunt in onze oplossingen is “security by design”. Security risico’s zijn o.a. manipulatie van data (meterstanden), aanvallen op de centrale infrastructuur of het overnemen van sturende onderdelen in het distributienetwerk.

Zodra sensoren kritische bedrijfsinformatie verzamelen is er een risico op hacks en manipulatie van data. Samen met de opdrachtgever werken wij aan beveiligingen op alle niveaus. Vanaf de meter tot aan het centrale systeem. Optimale security wordt niet bereikt met één oplossing of middel. Het is een samenspel van geïntegreerde technieken, toepassingen en samenwerking op alle niveaus. Niet alleen techniek maar ook mensen zijn een belangrijke factor.

Unieke combinatie

Onze unieke kennis en technische expertise heeft betrekking op communicatie en technische automatisering van complexe geografisch verspreide infrastructurele processen. Voor een belangrijk deel ontwikkelen wij zelf de hard- en software en zorgen wij voor de levering van betrouwbare partnerproducten.

Op de pagina projecten staan verschillende best practices.

Onze totaaloplossingen bestaan uit een combinatie van:

Aangevuld met onze kennis en know-how van de verschillende marktgebieden maakt ons tot uw ideale partner.

Solid partner

Flexible solutions

Meer informatie

Meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met ons

Contactformulier