Dataloggers en RTU’s

Onze dataloggers zijn veelal door ons zelf ontworpen en functioneren optimaal in onze totaaloplossingen. De dataloggers worden voor veel verschillende toepassingen in de water-, energie- en industriemarkt gebruikt. Omdat het decentraal opslaan van data de betrouwbaarheid vergroot en het energieverbruik en communicatiekosten verminderd, is het ontwerp van alle Datawatt dataloggers gebaseerd op dit principe.

Onze dataloggers zijn te vinden op boorplatformen, in rioolgemalen, windmolens en ziekenhuizen. Kortom overal waar data wordt gemeten en verzameld.  Naast het meten van gegevens, zijn de dataloggers veelzijdig in het gebruik. Bovendien kan een breed scala aan communicatieprotocollen worden toegepast. Ook wat betreft de verschillende vormen van data-input zijn er veel mogelijkheden, waaronder hardwarematige signalen en seriële protocollen zoals Modbus.

Op afstand de beste

De Datawatt onderstations/ Remote terminal Units (RTU’s) verschillen met andere standaardproducten in functionaliteit, betrouwbaarheid en inzet. Onze producten beschikken over tal van functies die de apparatuur bij uitstek geschikt maken voor werking op afstand. In onze oplossingen zijn standaard al vele functionaliteiten ingebouwd. Hiermee onderscheid de Datawatt datalogger of RTU zich duidelijk.

Lees onderstaand meer over onze dataloggers:

Meer informatie

Meer informatie over onze dataloggers en RTU's? Neem dan contact op met Christian Siemons.

Contactformulier