Dataloggers en RTU’s

Onze dataloggers zijn veelal door ons zelf ontworpen en functioneren optimaal in onze totaaloplossingen. De dataloggers worden voor veel verschillende toepassingen in de water-, energie- en industriemarkt gebruikt. Omdat het decentraal opslaan van data de betrouwbaarheid vergroot en het energieverbruik en communicatiekosten verminderd, is het ontwerp van alle Datawatt dataloggers gebaseerd op dit principe.

Onze dataloggers zijn te vinden in distributienetwerken en op boorplatformen, rioolgemalen, windmolens en ziekenhuizen. Kortom overal waar data wordt gemeten en verzameld.

Meetdata

Naast het meten van data, zijn onze dataloggers veelzijdig in het gebruik en kunnen veel meer dan een PLC. Bovendien kan een breed scala aan communicatieprotocollen worden toegepast. Ook wat betreft de verschillende vormen van data-input zijn er veel mogelijkheden, waaronder hardwarematige signalen en seriële protocollen zoals Modbus.

Op afstand de beste

De Datawatt onderstations/ Remote terminal Units (RTU’s) verschillen met andere standaardproducten in functionaliteit, betrouwbaarheid en inzet. Onze producten beschikken over tal van functies die de apparatuur bij uitstek geschikt maken voor werking op afstand. In onze oplossingen zijn standaard al vele functionaliteiten ingebouwd. Hiermee onderscheid de Datawatt datalogger of RTU zich duidelijk.

Lees onderstaand meer over onze dataloggers:

Wij besteden veel tijd en aandacht aan security
bij de ontwikkeling en inzet van onze producten.

Meer informatie

Meer informatie over onze dataloggers en RTU's? Neem dan contact op met Christian Siemons.

of vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact op met u.

Contactformulier