Sensoren

De Datawatt-oplossing voor meetprojecten is uitgewerkt in cocreatie met Klay instruments. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor metingen in water-, afvalwater- , oppervlakte- en grondwatertoepassingen.

De sensoren kunnen in meerdere uitvoeringen worden geleverd. De totale oplossing bestaat uit een RTU of datalogger in combinatie met de Klay sensor en de Stream centrale software aangevuld met de kennis en kunde van Datawatt. Hierdoor worden complete projecten geleverd. De oplossing is bijzonder energie zuinig.  Toepassingen vindt u bij grondwatermonitoring niveaumetingen, oppervlaktewatercontrole of bij monitoring van rioolsystemen.

De oplossing past perfect in de filosofie van Datawatt. Betrouwbaar, professioneel en flexibel.

Type sensoren

level%20transmitter_niveautransmitter_klay_hydrocer_01

HydroCer

klay_aquacer_22mm

Aquacer_22mm

                              

Logger met sensoren

Batterijlogger met sensoren

 

 

 

 

 

 

Voor niveaumeting in water, afvalwater en slib gebruiken we vaak de onderdompelbare transmitters met kabel of staafverlenging. Deze sensoren zijn leverbaar met een rvs membraan of een keramische sensor. De intelligente transmitters hebben als optie HART protocol zodat het instrument op afstand instelbaar is. De D26 (TriCom/HydroCom) in combinatie met HydroCer of Aquacer is de perfect oplossing voor een energiezuinige toepassingen in bijvoorbeeld rioolstelsels.

Meer informatie

Voor het complete leveringsprogramma niveautransmitters, flowmeters en geleidbaarheidsmeters en loggers, neemt u contact op met Christian Siemons.

of vul onderstaand formulier in;