Webscada

Stream

Stream webscada is nieuw in het assortiment van Datawatt en is de moderne vervanger van de hoofdpost, centraal systeem of webapplicatie. Ideaal voor het beheer van geografische verspreide processen. De opzet van het systeem is ingenieus en het gebruik bijzonder eenvoudig. Stream wordt door alle browsers ondersteund en is beschikbaar op de smartphone, tablet of IPad. Met Stream kunt u als netbeheerder op een moderne, efficiënte en veilige manier meer grip krijgen op uw proces en werken aan de optimalisatie ervan.

Webscada Stream

Weergave voorbeelden van Stream

Procesbeheersing

Door alle beschikbare data te toetsen aan de hand van slimme algoritmes, komt alleen de data beschikbaar, die interessant is voor de netbeheerder of andere gebruiker. Deze data kan worden uitgebreid met informatie van derden zoals weerinformatie of energiemarktprijzen. In Stream webscada zijn veel functionaliteiten aanwezig zodat eenvoudig een compleet systeem geleverd kan worden. Naast de standaard functionaliteiten kunnen extra (grafische) overzichten worden toegevoegd.

Wij leveren het systeem passend bij uw proces op maat. Met een Datawatt datalogger of RTU serie op locatie wordt eenvoudig alle data gekoppeld. Ook alle data van andere meet- en regelapparatuur kan eenvoudig worden geïmplementeerd. Alle data wordt verzameld, verwerkt en overzichtelijk gepresenteerd. Stream biedt informatie over het proces en de apparatuur waardoor beter maatschappelijk verantwoorde keuzes worden gemaakt. Het energieverbruik kan bijvoorbeeld rendabeler worden ingericht en processen kunnen worden geoptimaliseerd.

Wij leveren u graag een totaaloplossing. Zo kunnen wij ook zorgen voor het beheer en het onderhoud van het systeem. U heeft dan alleen het gemak van alle data en gegevens die overzichtelijk worden gepresenteerd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u hiernaast de brochure Stream bekijken of contact met ons opnemen.