Ovarro Group

Datawatt maakt deel uit van de Ovarro-groep. Een marktleider op het gebied van Remote Telemetry Units (RTU’s), dataloggers, lekdetectie oplossingen, scada systemen en intelligente analysesoftware. Samen werken we aan kritieke infrastructurele infrastructuur voor  nutsbedrijven, de industrie en de watermarkt.

“Samen willen we groeien met een gecombineerd assortiment van producten en softwareoplossingen in de genoemde markten over de hele wereld ”, aldus David Frost, CEO van Ovarro. Ovarro’s overname van Datawatt is een investeringsstrategie om zich verder te ontwikkelen als een toonaangevende speler in het bewaken en beheren van kritieke netwerken en processen op afstand, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit van het grootste belang zijn.

Met de gecombineerde veilige, intelligente en robuuste oplossingen kunnen bedrijven over de hele wereld hun gegevens gebruiken om elke dag geïnformeerde en tijdige beslissingen te nemen. Klik hier voor meer informatie en oplossingen van de Ovarro group.