Procesoptimalisatie

Inzicht, altijd en overal

Maatschappelijke verantwoording, de zorg voor ons milieu en nieuwe technieken leiden tot meer aandacht voor procesoptimalisatie. Onze oplossingen zijn simpel en innovatief. Wij verzamelen data uit de apparatuur en gebruiken deze om het proces beter te laten verlopen.

Procesoptimalisatie is mogelijk door de verzamelde data slim oftewel smart te gebruiken. Wij leveren een totaaloplossing op maat, afgestemd op uw proces en organisatie.

Betrouwbaar, flexibel en deskundig.

Procesoptimalisatie

Alle data beschikbaar op iedere PC, tablet, Ipad of smartphone.

Maatwerk

Wij weten dat geen proces of organisatie gelijk is. Daarom leveren wij een geïntegreerde oplossing. Wij bieden een totaaloplossing zodat u probleemloos uw proces beheert en monitort. U heeft inzicht in alle proces data. Wij zorgen voor een optimale systeemintegratie. Ook het beheer en onderhoud kunnen wij voor onze rekening nemen.

Besparingen

Monitoring, sturing en bewaking hoeft geen problematisch proces meer te zijn. Met onze oplossingen zijn alle belangrijke factoren van het proces inzichtelijk en voorhanden. Er worden kosten bespaard omdat; energie slimmer wordt gebruikt, onnodig onderhoud wordt voorkomen, slimmer met grondstoffen wordt omgegaan en voorrijkosten voor storingen worden beperkt omdat de monteur weet wat het probleem is, voordat hij op pad gaat.

Klantvriendelijk

Door het verzamelen van data en het koppelen ervan, kan uw proces en dus de klantvriendelijkheid van uw organisatie verbeteren. Ook data van andere meet- en regelapparatuur kan eenvoudig worden gekoppeld en gepresenteerd.

Data wordt gepresenteerd in duidelijke overzichten

Alle data wordt realtime verzameld, verwerkt en overzichtelijk gepresenteerd. De presentatie wordt aan uw wensen aangepast. Een Excel sheet, grafiek of scada overzicht, alles is mogelijk.

Op basis van de verzamelde data worden de processen realtime aangestuurd en gemonitord. De data is 24/7 beschikbaar en door de HTML5 interface op alle apparaten beschikbaar zoals een PC, tablet of smartphone. Alle gegevens zijn realtime, online en overzichtelijk.

Bovendien is het systeem eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld als er meer apparatuur of locaties bijkomen of als er andere rapportages nodig zijn.

Betrouwbaar

Wij besteden veel aandacht aan security. Wij hebben dit op verschillende manieren geborgd, zowel technisch als organisatorisch. Voor gebruikers zijn diverse autorisatieniveaus en door een Authenticator login procedure is een veilige inlog geborgd.

Datapresentatie

Vanuit een overzicht in het systeem kan op een locatie worden geklikt, waarna een grafische presentatie verschijnt en waarden en statussen van de locatie worden gepresenteerd. Verschillende grafieken kunnen per periode, per locatie en in verschillende combinaties worden gepresenteerd.

Vanuit Google maps kunt u naar alle locaties klikken

Procesoptimalisatie

Het systeem biedt alle data over de status van het proces en de apparatuur. Hiermee kunnen maatschappelijk verantwoorde keuzes worden gemaakt en besparingen worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld door te sturen op een rendabeler energieverbruik of op effectiever onderhoud.

Het systeem toetst alle data aan de hand van slimme algoritmes waardoor alleen die data beschikbaar komt, die interessant is voor de gebruiker. De data kan ook worden uitgebreid met informatie van andere applicaties zoals weersinformatie, temperatuurmetingen of energieprijzen.

Flexibel

Het systeem heeft functionaliteiten waarmee een complete totaaloplossing aangepast op uw wensen, wordt geleverd. Naast standaardfunctionaliteiten kunnen ook extra overzichten worden toegevoegd.

Een alarm kan automatisch real time worden gemeld, waarbij overzichtelijk de locatie, de status en de meetwaarde met een datum en een tijdstip wordt weergegeven. Dit kan worden gemeld naar SMS-nummers of e-mailadressen.

U heeft inzicht, altijd en overal.


Meer informatie

Meer informatie? Neem contact op met Johan van der Veen.