Projecten

Wij zijn gedreven om voortgang te boeken. Vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren. Klantgerichtheid is voor ons het allerbelangrijkste. Wij bieden oplossingen op maat. Passend bij uw proces en organisatie.

Onze missie is u optimaal te ondersteunen bij procesoptimalisatie.

Betrouwbaar, flexibel en klantgericht. Daar staan wij voor.

Wij leveren projecten in verschillende marktgebieden:

Energie

Energiemarkt

De uitdagingen in de energiemarkt liggen op het gebied van smart grids, duurzame energieopwekking en systemen om energiekosten te besparen. Daarom vertrouwen alle Nederlandse energiedistributiebedrijven al meer dan 40 jaar op onze expertise.
Lees meer over onze projecten in de energiemarkt.

Watermanagement

Watermarkt

De infrastructuur voor het afvoeren van afvalwater, het schone drinkwater uit de kraan en de goede kwaliteit van ons oppervlaktewater en de monitoring van het grondwater wordt met betrouwbare systemen in goede banen geleid. Datawatt is al jaren een belangrijke partner in de watermarkt.
Lees meer over onze projecten in de watermarkt.

Bewaking

Industriemarkt

Diverse infrastructurele netwerken ondersteunen en regelen primaire processen. Informatie uit het proces zorgt ervoor dat data inzichtelijk en toepasbaar wordt. Of het nu gaat om het bewaken van leidingen, energiemanagement of het tegelijkertijd uitlezen van meerdere apparatuur of EVHI’s.
Lees meer over onze projecten in de industriemarkt.

gerben en taqsem

Buitenlandse markt

Op basis van onze ervaring en expertise werken wij ook aan belangrijke projecten in het buitenland. Onze medewerkers hebben veel kennis en gaan complexe vraagstukken niet uit de weg.
Lees meer over onze projecten in de buitenlandse markt.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Roy Gerding.

Contactformulier