Buitenlandse markt

Voor Nederlandse bedrijven liggen er veel mogelijkheden en kansen over de grens in de Buitenlandse markt, vooral in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Tegelijkertijd zijn internationale activiteiten door ondernemers, overheden en kennisinstellingen nuttig voor deze landen. Zij krijgen betere producten, werkgelegenheid en nieuwe technologie die weer bijdragen aan verdere ontwikkeling en bijvoorbeeld bescherming van milieu en klimaat.

Kortom, het mes snijdt aan twee kanten.

Internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO)
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken bij internationaal ondernemen. Met een goede reputatie, een prettig werkklimaat en een gezonde bedrijfsvoering zorgen wij ervoor dat ons bedrijf innovatiever en productiever wordt. En u kan helpen met totaal oplossingen.

Projecten buitenlandse markt

Dhaka Wasa drinkwatermanagement

Met Stream en onderliggende hardware, de D26 Tricom heeft Dhaka WASA een modern technologisch systeem voor de watervoorziening in Dhaka aangeschaft.

Bekijk dit project

Optimalisatie drinkwaterleidingnet

Voor optimalisatie van het drinkwaterleidingnet in Mombasa, Kenia hebben wij een scadaproject geleverd voor drinkwaterbedrijf MOWASCO samen met Vitens Evides International (VEI). Het scadaproject maakt het drinkwaterdistributienetwerk in Mombasa transparanter en beter beheersbaar. Voor VEI zijn Bas Swildens en Arie Karreman naar Kenya gereisd en ter plaatste de apparatuur geïnstalleerd en de medewerkers opgeleid. VEI […]

Bekijk dit project