Stream workshops en infoshops

 

Onze Stream workshops en infoshops bieden informatie over ons webscada pakket Stream. Onze online oplossing voor de optimalisatie van uw proces.

Deze events worden georganiseerd om u kennis te laten maken met ons webscada pakket Stream. Stream is de ideale oplossing om uw data effectief te beheren en om managementinformatie uit het proces te krijgen. Alle data van uw proces en apparatuur veilig online. De data is beschikbaar via de PC, IPad, smartphone of tablet.

De workshop is voor de geoefende gebruiker. Voor nieuwe gebruikers en geïnteresseerden is de infoshop ideaal. Wij zorgen niet alleen voor het cursusmateriaal maar ook voor de koffie en de lunch. Omdat wij de kwaliteit van de dag hoog in het vaandel hebben staan, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Is de cursus vol dan regelen wij graag een andere datum.

Het slimme drinkwaterleidingnet

Stream presenteert alle data overzichtelijk waardoor het proces optimaal kan worden ingericht.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig door te e-mailen met de afdeling marketing@datawatt.nl of te bellen met 088 0032900 en vraag naar Dineke Fischer. Wij houden u dan op de hoogte en plannen, uiteraard in overleg met u, een geschikte datum.