Stream

Webscada

Stream is een moderne HTML5 web applicatie van Datawatt en samenwerkingspartners. Alle data uit het proces wordt realtime verzameld. Met deze gegevens worden verschillende infrastructurele processen realtime aangestuurd en gemonitord. De applicatie wordt aangeboden als cloud service en is 24/7 beschikbaar. Ook leveren wij Stream als kant en klare oplossing, zodat de klant volledig wordt ontzorgd.Weergave voorbeelden van StreamDoor de HTML5 interface kan de applicatie worden getoond op elk modern apparaat zoals een PC, tablet of smartphone. Stream kan redundant worden opgesteld, waardoor een hoge beschikbaarheid gegarandeerd wordt.

Wij zorgen voor het beheer en het onderhoud van het systeem. U heeft het gemak van het overzicht van alle data. Alle gegevens realtime online en overzichtelijk gepresenteerd. Het systeem is eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld als er meer locaties bij komen of als er nieuwe rapportages nodig zijn.

Procesoptimalisatie

Met Stream krijgt u op een moderne, efficiënte en veilige manier meer grip op uw proces. Met als gevolg dat u het proces beter kunt inrichten waardoor maatschappelijk verantwoorde en duurzame keuzes worden gemaakt. Stream is de moderne vervanger van de hoofdpost, centraal systeem of webapplicatie voor het beheer van geografische verspreide processen.

—————————————————————————————————————————————-

Procesbeheersing

Door alle beschikbare data te toetsen aan de hand van slimme algoritmes, komt alleen de data beschikbaar die interessant is voor de gebruiker. Deze data kan binnen Stream verrijkt worden met data van derden zoals weerinformatie en energiemarktprijzen. In Stream zijn standaard veel functionaliteiten aanwezig zodat eenvoudig een compleet systeem geleverd kan worden. Naast de standaard functionaliteiten kunnen eenvoudig grafische overzichten worden toegevoegd. Wij leveren Stream als een maatpak, volledig gebaseerd op uw proces.

Met een Datawatt D05 of D26 RTU serie op locatie wordt eenvoudig alle data gekoppeld. Ook communiceert Stream net zo gemakkelijk met andere meet- en regelapparatuur. Alle data wordt verzameld, verwerkt en gepresenteerd. Het gevolg is een geoptimaliseerd proces. Bijvoorbeeld omdat het energieverbruik rendabeler is ingericht en processen beter zijn gemanaged.

Data

De weergave van de data kan op diverse manieren worden ingesteld. De wensen van de klant zijn bepalend. Bijvoorbeeld webscada, Googlemaps, grafieken, rapportages of een eenvoudige Excel download. Er kunnen setpoints worden ingesteld, waarmee Stream rechtstreeks ingrijpt in het proces. Hiermee kunnen eenvoudig grote besparingen worden gerealiseerd.

Security

Security heeft een hoge prioriteit. Wij hebben dit op verschillende manieren geborgd. Voor de gebruikers worden diverse autorisatieniveaus ingesteld. Door het gebruik van een Authenticator login procedure wordt veilig ingelogd. Security is een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde

Integratie met Google maps

Vanuit Google maps kan in het systeem op een locatie worden geklikt, waarna een grafische presentatie verschijnt en waarden en statussen van de locatie worden gepresenteerd. Diverse grafieken kunnen per periode, per locatie, in verschillende combinaties en samenstellingen worden geleverd.

Alarmering

Een alarm wordt automatisch real time gemeld. Als een alarm uit een van de locaties op het systeem binnenkomt zal deze automatisch in het beeld verschijnen. In de alarmlijst wordt overzichtelijk de locatie, de status en de meetwaarde met een datum en een tijdstip weergegeven. Het melden van de alarmen gebeurd automatisch naar instelbare SMS-nummers en e-mailadressen.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze contactpersoon Etienne Hilgen.

Contactformulier