Datawatt maakt overstap naar Eplan Geschreven door Datawatt maakt overstap naar Eplan op 21 december 2015

Dat de wereld aan het veranderen is, kan niemand meer zijn ontgaan. Ook de klanten van Datawatt vragen steeds meer flexibiliteit in de projecten. Daarbij was het al langer een wens van Datawatt om van tekenpakket te veranderen. De stap is nu daadwerkelijk gemaakt. Datawatt maakt overstap naar Eplan.

“Met de keuze voor Eplan kan de engineering van de tekeningen aanzienlijk sneller en flexibeler worden uitgevoerd”, vertelt Gerrit Janssen, technisch tekenaar en werkvoorbereider bij Datawatt BV. De komende periode wordt nog flink geïnvesteerd in de symbolen- en artikelenbibliotheek en er worden nog de nodige cursussen gevolgd om het systeem voor Datawatt te optimaliseren.

“Een bijkomend voordeel voor de klanten is dat de tekeningen normgericht en uitwisselbaar worden” vervolgt Janssen zijn verhaal. Het grote voordeel is dat van tekenpakket is overgeschakeld naar een engineeringspakket, waardoor er meer flexibiliteit komt bij het functioneel ontwikkelen van de producten en systemen van Datawatt. “Deze stap past dan ook helemaal in de visie van Datawatt om meer marktgericht te werken”, zo licht Roy Gerding, directeur van Datawatt deze investeringsbeslissing toe.

Voor meer informatie over Eplan bij uw projecten kunt u contact opnemen met Gerrit Janssen.

Datawatt maakt overstap naar Eplan

Eplan werkt met een uitgebreide symbool en artikelbibliotheek