Geschreven door Roy Gerding op 05 januari 2016

Soms zeggen beelden meer dan woorden, daarom ziet u Datawatt op televisie op zondag 28 februari as. in de uitzending van Greenproject om 15.00 uur. Greenproject is een programma om de kijker te informeren over groene innovaties en verantwoord omgaan met je omgeving in de breedste zin van het woord. De medewerkers van Datawatt vertellen samen met presentator Roel Kyvelos hoe onze producten en oplossingen inzicht geven in infrastructurele processen in verschillende marktgebieden. Met onze oplossingen kunnen (semi) overheidsbedrijven beter maatschappelijk verantwoorde keuzes maken waardoor de processen rendabeler en dus duurzamer worden ingericht.

Datawatt op televisie

De opnames voor de televisie-uitzending van RTL7

Het Datawatt totaalconcept

Energie, elektriciteit en (drink)water bereiken de eindgebruiker via een wijdvertakt en complex netwerk van verdeelcentra en leidingen. Het op afstand monitoren en besturen is van onschatbare waarde om dit proces goed te laten verlopen, het milieu te beschermen en om zuinig om te gaan met grondstoffen als energie en water. Datawatt levert technisch hoogwaardig en innovatieve oplossingen voor processen in de watermarkt, energiemarkt en industriemarkt. Informatie uit het proces zorgt dat data inzichtelijk en toepasbaar wordt. Of het nu gaat om het bewaken van leidingen of het tegelijkertijd uitlezen van verschillende apparatuur.

Datawatt is sterk in communicatie en het bedenken van unieke oplossingen. Dit vertellen we graag.

Datawatt op televisie

Zondag 28 februari om 15:00 uur zal er aandacht worden besteed aan onze unieke oplossingen bij RTL7 in het programma “Greenproject”. Kijken dus!

Datawatt op televisie bij RTL7