Geschreven door Roy Gerding op 22 november 2016

Aanpassingen productportfolio

Nieuwe RTU’s

In de afgelopen jaren heeft Datawatt al vele modellen onderstations en RTU’s ontwikkeld en op de markt gebracht.Datawatt werkt continue aan nieuwe ontwikkelingen. Dit leidt onvermijdelijk naar aanpassingen in het productportfolio. Zo werken onze project engineers momenteel volop aan de opvolging van de succesvolle D05-RTU en onderstation. Ook zijn we bezig met de ontwikkeling van een nieuwe LoRa – RTU of datalogger. Wij gaan u hier binnenkort meer over vertellen.

 

Door nieuwe technieken en ontwikkelingen kunnen wij helaas niet alle productranges blijven leveren. Concreet betekent het dat wij een aantal modules van het D01 platform niet meer kunnen leveren. Uiteraard blijven wij, indien mogelijk reparatie en ondersteuning bieden.

 

Vervanging

Als vervanging van de D01 binnen uw organisatie aan de orde is, dan bieden wij u graag een alternatief. Graag nemen wij persoonlijk met u de mogelijkheden door. Bovendien vertellen wij u graag over de nieuwe ontwikkelingen binnen Datawatt. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u op bezoek. Uiteraard staat de deur in Steenwijk ook altijd open. Datawatt uw solid partner with flexible solutions.