Dineke Fischer Geschreven door Dineke Fischer op 24 mei 2016

Stream infoshop

Stream, het webbased platform voor datacollectie, visualisatie en rapportage!

Op vrijdag 13 mei lieten klanten van Datawatt zich informeren over de vele toepassingen van Stream tijdens de Stream infoshop. Niet alleen instructie maar ook praktijkvoorbeelden lieten de vele mogelijkheden van Stream zien.

Stream is ideaal voor de optimalisatie van processen en decentrale netwerken en ondersteunt bij duurzaamheidsvraagstukken. Tijdens de Stream infoshop is specifiek aandacht besteed aan de thema’s rapportages en scada-engineering. Het realtime verzamelen en presenteren van meetdata is waar Stream in uitblinkt. De ervaring van deze dag leerde dat Stream zoveel mogelijkheden heeft, dat er meer winst uit het proces te halen valt, dan van te voren gedacht.

Softwareontwikkelaar en ontwerper van Stream Etienne Hilgen van Datawatt vertelt: “Veel procesbeheerders hebben geen idee hoeveel informatie voor handen is.” Met stream is het relatief eenvoudig alle data uit het proces te halen en te presenteren. Deze data kan slim worden gebruikt voor de optimalisatie van het proces en de organisatie. Daarom is de Stream infoshop ook zo belangrijk; “als klanten zelf zien en ervaren, wat allemaal kan, dan worden ze vanzelf enthousiast”, vervolgt Hilgen zijn verhaal.

Heeft u ook belangstelling voor een geheel vrijblijvende workshop of infoshop over Stream kijk dan op onze website en meld u aan.